DP İl Başkanı Köylü: Hükümet, Adana'nın sorunlarını çözmeli

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanı Fatih Köylü, hükümetin Adana'ya şaşı baktığını ve kentin hizmet almasını engellediğini ileri sürerek "AK Partili milletvekilleri ve yerel yöneticileri şehrin sorunlarını çözme yolunda adımlar atmalı." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Köylü, Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan'ın başında bulunduğu Ekonomi Bakanlığı'nın bölge müdürlüğünü Adana yerine Mersin'e açması ile Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün 2011 yılı Aralık ayında revize ettiği Adana Havaalanı Mania Planı'nın hükümetin Adana'ya olumsuz bakışını ortaya koyan son uygulamalar olduğunu savundu.

İnşaat sektörünün bütün yurtta hareketli sektör olduğunu kaydeden Köylü, ancak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı Mania Planı'nın Adana'da durumu diğer illerin tersine çevirerek, inşaat sektörünü durma noktasına getirdiği iddiasında bulundu. AK Parti Adana milletvekilleri ile yerel yöneticilerinin Adana'nın hükümetten kaynaklanan sorunları karşısında duyarsız kaldıklarını savunan Köylü, milletvekilleri ve parti yerel yöneticilerinin kentin ve halkın sorunları yerine takvimlerden belirli gün ve haftaları takip ettiklerini ve boş sözlerle halkı oyalamaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı'ya büyük görev düştüğüne dikkat çeken Köyle şunları kaydetti: "Ekonomi Bakanlığı'nın bakanlık bölge müdürlüğü kararı ile Ulaştırma Bakanlığı'nın Adana Havaalanı Mania Planı il başkanı Ziyaeddin Yağcı'nın önünde büyük bir fırsat olarak durmaktadır. Yağcı, Ekonomi Bakanlığı Bölge Müdürlüğü'nü Adana'ya getirip inşaat sektörünü durduran mania planı sorununu çözerek Adana'nın abisi olduğunu kanıtlamalıdır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber