Yakutiye Kent Meydanı'nda sema gösterisi ilgi gördü

Erzurum merkez Yakutiye ilçe belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen, ?Temaşa-i Ramazan? etkinlikleri çerçevesinde Erzurum ilahi ve semazen ekibinin sunumu beğeni topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Temmuz 2012 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da Ramazan akşamları coşkulu programlarda kutlanmaya devam ediyor. Hacivat ile Karagöz gölge oyunu ile başlayan etkinlikte daha sonra Erzurum İlahi ve Sema ekibi sahne aldı. İlahiler ile başlayan program, Yakutiye Meydanı'nda manevi rüzgarlar estirdi. İlahilerin ardından sema grubu gösterisini sundu. Güzel bir gösteriye tanıklık eden Kent Meydanı'nı dolduran kalabalık, gösteriyi izledi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, etkinliklerin Ramazan'ın ruhuna uygun olduğunu hatırlatarak, ?Bazı insanlar garip eleştiriler yöneltiyorlar. Belediyeler halka hizmet çabası içerisinde. Bizim yaptığımız da öyle. Yakutiye Kent Meydanı'nda yapılan bütün etkinlikler Ramazan kültürümüze, manevi havaya ve milli geleneklere uygun olarak icra edilmektedir. İşte bugün olduğu gibi ilahi ve sema gösterisi eleştiriler için en güzel cevaptır. Yakutiye Belediyesi olarak halkın istekleri ve beklentilerine en iyi biçimde karşılık verme çabası içerisindeyiz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber