'Küfürsüz hava sahası'na destek talebi

Sivas'ta başlatılan 'Küfürsüz Hava Sahası' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklara diş bakımı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2012 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2 hafta önce düzenlenen programla start alan proje etkinliği, Höllüklük Caddesi'ndeki Muttalip Efendi Parkı'nda gerçekleştirildi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Yüksel, Ağız ve Diş Sağlığı Hekimi Mehmet Korkmaz ve Diş Hekimi Aydın Şengök tarafından Gökçebostan ve Akdeğirmen mahallelerinden programa katılan çocukların diş taraması yapılarak diş fırçası ve diş macunu hediye edildi.

Sorumlu Anne Baba Platformu adına konuşan Murat Kocar, anne ve babaların en büyük sıkıntılarından biri olan gelişim çağındaki çocukların kötü söz ve kötü hareketlerden etkilenmesini önlemek amacıyla ?küfürsüz hava sahası? sloganıyla bir proje başlattıklarını söyledi. ?Hem mahallemiz hem şehrimiz hem de ülkemizde bu sorunun çözülmesi istiyoruz.? diyen Kocar, ?Özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilerimizin böyle kötü sözlerden etkilenmemesi adına çocuklarımızın hem diş hem de ağız sağlığını ihmal etmeyelim. Ağzımızla kötü sözleri söylemeyelim istedik.? şeklinde konuştu.

Spor camiasına da seslenen Kocar, spor camiasında ve spor sahalarında kötü sözlerin söylenmemesi adına devlet büyüklerinden destek beklediklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber