Sakarya'da trafiği rahatlatmak için 2 kavşak daha yapılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi araç trafiğini rahatlatmak için yeni düzenlemeler yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Temmuz 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce şehrin muhtelif noktalarında yaptığı kavşak çalışmalarıyla trafik akışını rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, SEDAŞ kavşağından sonra Yenicami Bulvarı üzerinde de iki 'dönel kavşak' yapmak için çalışma başlattı. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, ?Yeğenler ve Turan caddelerinin Yenicami Bulvarı ile kesiştiği noktalarda kavşaklar yapıyoruz. Çalışmamızla, bölgedeki trafik daha da rahatlayacak.? dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi trafik akışını rahatlatmak yaptığı çalışmalara devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) kavşağından sonra Yenicami Bulvarı üzerinde yeni bir çalışma başlattı. Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, ?Yürüttüğümüz çalışmalarda amacımız trafik akışını daha sağlıklı ve güvenli bir sisteme kavuşturmaktır. Daha önce şehrin muhtelif noktalarında yaptığımız kavşak çalışmalarıyla trafik akışını daha da rahatlattık. Son olarak Orhangazi Caddesi'nde sinyalizasyonu kaldırarak kavşak çalışmasını hayata geçirmiştik.? hatırlatmasında bulundu.

Yenicami Bulvarı'nda da çalışma başlattıklarını açıklayan İsmail Yolcu, ?Yeğenler ve Turan Caddelerinin Yenicami Bulvarı ile kesiştiği noktalarda 2 dönel kavşak yapmak için çalışmalara başladık. Yapacağımız yeni dönel kavşaklarla beraber trafik daha da rahatlayacaktır. İnşallah en kısa sürede bu çalışmayı tamamlayacağız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber