Bakan Şahin: Memur rahatlayacak

Haber Giriş : 07 Ağustos 2005 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakan Şahin, 15 Ağustos'ta memur sendika ve konfederasyonları ile toplantı yapacaklarını açıkladı. Şahin, gelecek yıl memurları nispeten rahatlatacak düzenleme yapacaklarını kaydetti.

Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "1. Feslikan Yayla Şenlikleri"ne katıldı. Şenlik kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşleri izleyen Bakan Şahin, başpehlivanlık için mücadele edecek 32 güreşçinin kuralarını çekti. Altın kemer için yarışacak güreşçilerle birlikte fotoğraf çektiren Şahin, memur maaşları ile ilgili soruları cevapladı.

Hükümet olarak çalışanların hiçbir zaman enflasyon altında bir ücretle karşı karşıya bırakmadıklarına dikkat çeken Şahin, konuyla ilgili 15 Ağustos'ta bir toplantı yapacaklarını söyledi. Ülkedeki alım gücünün mutlaka muhafaza edilmesi gerektiğine vurgu yapan Şahin, "2006 yılıyla ilgili memurlarımızı nispeten rahatlatacak düzenleme yapmayı düşünüyoruz ve inşallah bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Feslikan Yayla Şenlikleri kapsamında organize edilen güreşlere 400 güreşçi katıldı. Başpehlivanlık için 32 güreşçinin bu yıl ilk defa "altın kemer" için mücadele verdiği güreşleri, çok sayıda Antalyalı izledi. Kırkpınar güreşlerini aratmayan organizasyonda Bakan Mehmet Ali Şahin, güreşçilere 130 tane Cumhuriyet altını dağıttı.

Güreşleri izleyen ve başpehlivan kuralarını çeken Şahin, bir müddet güreşleri izledikten sonra yörük çadırında öğle yemeğini yiyerek alandan ayrıldı.

zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber