Sigara içme kavgası: 4 polis yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da, içeride sigara içme ve şofben tamiri meselesinden çıkan kavgada 4 polis hafif şekilde yaralandı. Çıkan olaylarda bir polis aracının da camı kırıldı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Osmangazi ilçesi Zekai Gümüşdiş Mahallesi Menderes Mahallesi'nde ikamet eden inşaat işçisi Veysi T. (42), bozulan şofbenini tamir için verdiği M.E.'nin yanına gitti. Şofbenin yapılmadığını öğrenen Veysi T., "Kardeşim, ben inşaat işçisiyim. Her gün duş almam lazım. Neden yapmadın şofbeni mi?" dedi. Bu sırada işyerinde sigara içildiğini gören Veysi T., sigarayı dışarıda içmesi gerektiğini, içeride sigara içilmesinin cezası olduğunu söyleyince ikili arasında tartışma çıktı. Kısa sürede çevredeki vatandaşların da müdahil olduğu kavgaya polis müdahale etti.

Şahısların polise karşı direnmesi üzerine ekipler biber gazıyla kalabalığı dağıttı. Çıkan olaylarda O.S., İ.T., H.B.A. ve B.B. isimli 4 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Kavga eden ve polisi yaralayan zanlılar dan polis merkezine getirildi.

Gözaltına alınan zanlıların yakınları polis merkezi etrafında toplandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü, olayların büyümemesi için bölgeye çok sayıda takviye ekip gönderdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber