Tabanca tutukluk yaptı, ölümden kurtuldu

Özel bir tıp merkezinde genel koordinatörlük yapan Rafet Kamalı'ya bir kişi silahlı saldırıda bulunmak istedi...

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 01 Ağustos 2012 17:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

Adana'da özel bir tıp merkezi genel koordinatörlüğünü yapan Rafet Kamalı'ya bir kişi silahlı saldırıda bulunmak istedi. Ancak tabanca tutukluk yapınca saldırgan kaçtı. Kamalı ölümden kurtulurken, saldırgan her yerde aranıyor.

Bakım yurdu Caddesi üzerinde bulunan özel bir tıp merkezine hasta görünümüyle gelen kimliği henüz belirsiz bir kişi iddiaya göre saat 20.30'a kadar merkezin kantininde oturdu. Tıp merkezinin genel koordinatörlüğünü yapan Rafet Kamalı'nın dışarı çıktığını görün kişi, peşinden gitti. Otomobiline binmek için giden Kamalı'nın önüne çıkan zanlı, tabancasını çıkartarak doğrulttu. Saldırgan, tetiğe bastığında tabancanın tutukluk yapması üzerine paniğe kapılıp kaçmaya başladı. Tıp merkezinin yakınlarında kendisini motosikletle bekleyen kişinin arkasına binerek kayıplara karıştı.

Ölümden dönen Kamalı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, tıp merkezinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Kameraların olay anını görüntülediği öğreinldi. Polis, görüntülerden saldırganın eşgalini belirleyip yakalamaya çalışırken, Kamalı'ya yapılmak istenen saldırının nedeni de araştırılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber