Gönüllü doktorlar ramazan mesaisinde

Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli doktorlar, gündüz oruç tutan vatandaşlar için akşam saatlerinde de hizmet vermeye başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'ye gönüllü olarak gelen ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan doktorlar, gündüz mesaisinin yanı sıra iftardan sonra 20:00 ile 23:40 saatleri arasında hizmet vermeye başladılar. Vatandaşların oruçlu olması nedeniyle gündüz saatlerinde gidemediği diş merkezine Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün gece geç saatlere kadar hizmet verileceği belirten Dr. Erdal Çiftçi, gündüz oruçlu olan vatandaşlar için akşam saatlerinde hizmet vermeye başladıklarını belirtti. Dr. Çiftçi, ''Ramazan ayına özel olarak akşam 20:00 ila 23:45 saatleri arasında halkımıza acil hizmeti veriyoruz. Gün içinde gelemeyen ve oruçlu oldukları için gündüz dişini çektiremeyen hastalarımız için mesai saatlerinin dışında iftardan sonra 3 saatlik bir tedavi hizmeti veriyoruz. Gün içinde hasta sayılarımız değişiyor. Ancak iftardan sonra yaklaşık 30 hastaya bakarak tedavilerini yapıyoruz'' dedi.

Şehmuz Ertuş isimli vatandaş ise oruçlu olduğu için gündüz gidemediği hastaneye gece giderek tedavisini yaptırdıklarını belirterek, ''Merkezde Ramazan ayı nedeniyle mesai saatlerinin dışında da hizmet veriyor. İnsanlar oruçlu oldukları için gündüz gelemedikleri hastaneye akşam giderek diş tedavisini yaptırıyor. Ben de oruçlu olduğumu için gündüz gelemediğim hastaneye iftardan sonra gelerek diş tedavimi yaptırdım. Bizlere akşam saatlerinde hizmet veren gönüllü doktorlara teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber