DOSADER, iftarda hekimlerle bir araya geldi

Merkezi Erzurum'da bulunan Doğu Anadolu Sağlık Çalışanları Derneği (DOSADER), Özel Şifa Hastanesi'nde düzenlediği iftar yemeğinde hekimlerle bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DOSADER, hekim ve ailelerine iftar yemeği verdi. Uluslararası Doğu Sağlık Federasyonu (UDOSAF) üyelerinin de katıldığı iftar yemeğine çok sayıda hekim ailesiyle birlikte katıldı. DOSADER Başkanı Yar. Doç. Dr. Murat Sarıtemur, dernek olarak yurt içi ve yurt dışında bir çok sağlık taramasına katıldıklarını söyledi. Sarıtemur, amaçlarının, sağlıklı birey ve sağlıklı bir toplum için kamunun bilinçlendirilmesi, eğitilmesi olduğunu dile getirdi.

Sarıtemur, "Her şeyin başı sağlık. Sağlıksız bireyler, toplumların yaşam kalitesi düşüktür. Amacımız, toplumsal yaşam kalitesine katkı sağlayacak sağlık projelerini geliştirerek, bölge halkımıza ve bütün insanlığa hizmette bulunmak." dedi.

DOSADER Başkanı Sarıtemur, yeni eğitim öğretim döneminde ilköğretim okullarında, kişisel hijyen, sigara ve alkolün zararları üzerine Erzurum il merkezinde ve bölge illerde eğitim amaçlı seminerler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber