Meslek edindirme kursları için kura çekildi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediyesi, İŞ-KUR ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği 3 meslek edindirme kursu için kura çekimi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evde çocuk bakım elemanı, satış temsilciliği ve budamacılık kurslarına kurada çıkan 65 kişi katılacak.

Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan kura çekimine Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İsmail Hakkı Şenpamukçu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemalettin Söylev ve kursa başvuru yapan vatandaşlar katıldı. Kura çekimi öncesi konuşma yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 6 Ağustos'ta başlayacak üç kurs için 400 başvuru olduğunu söyledi. Eğitimlere katılacak kursiyerlere günlük 30 TL ücret ödeneceğini ifade eden Kurtulan, "İş ve meslek hastalıklarına karşı ise sigorta işlemleri yapılacaktır. Bu kurslarda her türlü pratik ve teorik bilgiye alan kursiyerler, hem mesleki becerilerini geliştirecek, hem de kendilerine iş kapısı açılacaktır. Kursiyerlerimizden bu eğitimlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini bekliyoruz. Kura çekimi sonucu ismi çıkmayan vatandaşlarımız ise üzülmesin, kurslarımız hızla devam edecek.? dedi.

Büyük bir heyecanın yaşandığı kura seçimi sonucu, evde çocuk bakım elemanı kursu için 20 asil, 10 yedek; satış temsilciliği için 25 asil, 10 yedek ve budamacılık kursu için ise 20 asil, 10 yedek kursiyer belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber