Ankara'da eğitime destek için 43 proje protokole bağlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ağustos 2012 16:48, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel; Ankara'da eğitime destek amacıyla 43 projenin protokole bağlandığını, imzalanan 43 protokolün yaklaşık proje maliyetinin 133 milyon 613 bin 220 TL olduğunu söyledi.

Hayırsever Fatma Akgül ile Ankara Valiliği arasında Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası kapsamında protokol imzalandı. Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, ülkesine, çocuklara karşı sorumluluk hisseden herkesi eğitime katkı yapmaya davet etti. Vali Yüksel, hayırsever Fatma Akgül ile 24 derslikli 'Fatma-Hacı Hüseyin Akgül Kız Teknik ve Meslek Lisesi' yapımı protokolü imzalamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Eğitime katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür eden ve emsallerine örnek olmasını temenni eden Vali Yüksel, ''Öldükten sonra da gönüllerde yaşamaya devam etmek isteyenler okulların alınlarına adlarını yazdırsınlar ve burada eğitim gören çocuklarla birlikte tüm insanların gönlünde yaşamaya devam etsinler. Ankara'yı soluyan, ekmeğini yiyen ve suyunu içen, 'Ben Ankaralıyım' diyen ve bunu yüreğinde hisseden bütün hali vakti yerinde Ankaralıları eğitime katkı yapmaya davet ediyorum.'' diye konuştu.

Hayırsever Fatma Akgül de eğitime katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ülkenin ancak eğitimle kalkınabileceğine olan inancını dile getirdi.

Konuşmalardan sonra Vali Yüksel ile hayırsever Fatma Akgül arasında protokol imzalandı. Vali Yüksel, hayırsever Fatma Akgül'e eğitime olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber