İlkadım Belediyesi Bilgi Evi'ndeki ücretsiz kurslar, büyük ilgi görüyor

Samsun İlkadım Belediyesi Bilgi Evi tarafından Halk Eğitim Merkezi onaylı kurslar açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 15:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evi'nde İngilizce, bilgisayar, diksiyon, evde çocuk bakımı, hasta ve yaşlı refakatçi bakımı, gitar ve bayan kuaförlük kursları açıldı. Kadın istihdamına yönelik açılan kurslarda, teorik ve uygulamalı olarak eğitim veriliyor.

Bilgi Evinin Ağustos ayı içerisinde gündüz ilköğretim öğrencilerine, gece ise yetişkinlere özel bilgisayar kursu, evde çocuk bakımı, hasta ve yaşlı bakımı refakatçisi, İngilizce 1. ve 2. kademe diksiyon kursları ücretsiz olarak veriliyor. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten İlkadım Belediyesi Bilgi Evi Müdürü Yusuf Muratoğlu, "Yaptığımız eğitim faaliyetler ile çocuklarımızı, gençlerimizi ve velilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bütün çabamız daha iyi bir gelecek için." diye konuştu.

Bilgi evlerinde alınan eğitim ve kursların önemini belirten Muratoğlu "Bilgi evlerinde Fiziki ve teknolojik şartlar bakımında modern ortamlarda eğitimlerini alan öğrenciler ve kursiyerler mesleki alanda kalifiyeli eleman, eğitim alanında ise geleceğe umutla bakan hedefine ulaşmak için tüm imkanlarıyla çalışan öğrenciler yetiştirmeye devam edecektir." dedi. Yaz döneminde devam eden kurslara dikkat çeken Muratoğlu, gündüz bayan kuaförlük kursu, bilgisayar kursu ve gitar kurslarına gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber