Şereflikoçhisar Kaymakamı Kürklü köylere iftar ziyareti yapıyor

Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, beraberindeki mülki idare amirleriyle köylere iftar ziyaretlerinde bulunuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Kürklü, Ramazan ayının başlangıcından itibaren Doğankaya, Üzengilik, Odunboğazı, Muşular, Karabük köylerini ziyaret etti. Ramazan sonuna kadar tür ziyaretlere devam edeceğini açıklayan Kürklü, ?Bizler köylerimizin ve köylülerimizin ayağına kadar gidip devlet-millet kaynaşması ve dayanışması sağlamaya çalışıyoruz. Sıkıntı, istek, temenni ve şikayetleri yerinde tespit ediyor ve yerinde de çözüme kavuşturuyoruz.? dedi.

İftar ziyareti için gidilen Odunboğazı köyünde yaz Kur'an kursunda eğitim gören çocukların hazırladığı program, Kaymakam Kürklü ve beraberindekiler tarafından büyük beğeni ile izlendi. İmam Recep Örenli'nin yönetiminde tertiplenen programda çocuklar, Kur'an-ı Kerim'den sureler okudu. Şiir ve ilahilerin okunduğu program, dualarla son buldu.

Program sonunda konuşan Kaymakam Kürklü, velileri böyle çocuklar yetiştirdikleri için tebrik etti. Bu çocukların ileride iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini belirten Kürklü, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

İftar gezilerine Eskişehir Kaymakam adayı Muhammed Karasu, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Altınışık, Özel İdare Müdürü Ethem Demirel, İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Öztimurcular, İlçe Mal Müdürü Ali Rıza Atamtürk ve Sağlık Grup Başkanı Ümit Düğer katılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber