Türk Yerel Hizmet Sen'den üyelerine iftar

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türkiye Yerel Hizmetler Sendikası (Türk Yerel Hizmet-Sen) Düzce İl Temsilciliği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Yerel Hizmet-Sen tarafından üyelerine yönelik düzenlenen iftar yemeği Kaplanoğlu Alabalık Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Türk Yerel-Sen Şube Başkanı Erol Selci, ilkelerinden asla taviz vermeyen bir sendikacılık anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi. Organizasyonu hazırlayan Türk Yerel Sen Düzce İl Temsilcisi Ahmet Hayri Tekin'e teşekkür eden Selci, ?Hep birlikte daha çok güzel günlerimiz olacak. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek? dedi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Düzce İl Temsilcisi Şemsettin Bahadır da, Kamu-Sen'in başka sendikalara benzemediğini ve onurlu, gururlu, haysiyetli üyelere sahip olduğunu söyledi. Böyle bir siyasi ortamda Kamu-Sen'li olmanın zor olduğunu ifade eden Bahadır, ?Dimdik durduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sendikacılık özveri ve fedakarlık işidir. Türkiye Kamu-Sen yüzde 100 kendi fikriyatını sermaye yapmıştır. Nerede bir sendika üyesi görürseniz hemen Kamu-Sen'li olduğunu anlarsınız. Çünkü bizim üyelerimiz başını öne eğmeden, dimdik durarak (ben Kamu-Sen'liyim) derler? şeklinde konuştu.

İftar yemeğine, Türk Yerel-Sen Şube Başkanı Erol Selci ve Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Düzce İl Temsilcisi Şemsettin Bahadır'ın yanı sıra, Türk Büro Sen Düzce İl Temsilcisi Temel Kırali ile Yerel Hizmet-Sen Düzce Şubesi üyeleri katıldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber