Sarıkamış'ta gazilere ve şehit ailelerine iftar verildi

Kars'ın Sarıkamış İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gazilere ve şehit ailelerine Öğretmenevi'nde iftar yemeği verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 23:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıkamış Muharip Gaziler Derneği Başkanı Osman Gül, bizleri böyle bir yemekte bir araya getirdiği için Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş'e teşekkür etti.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş yaptığı konuşmada, ramazan ayının manevi açıdan farklılaştığımız, istek ve arzuların sınırlandırıldığı, fakiri, yoksulu anladığımız, birlik beraberlik duygularımızın arttığı, barış dostluk kardeşliğin geliştiği bir manevi ay olduğunu söyledi. Bu ayda değişik yerlerde bir araya geldiklerini aktaran Ermiş, "Bizim için en değerli, en kutsal olanı sizlerle beraber olmaktır. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İftara, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, 9'uncu Motorlu Tugay Komutanı Vekili Faruk Kayadelen , Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Emniyet Müdür Cem Boçkay, Jandarma Komutanı Binbaşı Şener Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, daire amirleri, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Yemeğin artından Gazi ve şehit yakınlarına gömlek hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber