Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Kayseri'de Develi Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale gelen şehit aileleri ile gazilere yönelik iftar programı, Elbiz Aile Parkı'nda ilçe protokolünün de katılımıyla gerçekleşti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile iftar da bir araya gelip kaynaşmayı sağlayan Develi Kaymakamı Enver Ünlü, şehit ailelerine hitaben konuşma yaptı. Ünlü, ?Vatan savunmasında şehitlerimiz ve gazilerimize olan vefa borcumuz büyük. Onları unutmamız mümkün değil. Onlar canları ve kanlarıyla bizleri bugünlerde huzur içerisinde yaşamasında en büyük katkı sağlayanlardır. Onları şükran ve minnetle anıyoruz. Makamları cennet olsun. Hayatta olan gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum.? dedi.

Kaymakam Ünlü, iftarda ayrıca bir gün önce vefat eden şehit Üsteğmen Ömer Mavi'nin babası Refik Mavi'ye başsağlığı dileklerini iletti. Şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile iftarda buluşmasının artık geleneksel hale geldiğini belirterek, bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İftar için kurulan masaların her birinde ise şehit aileleri ile gazilerin yanı sıra birer asker ve ilçe protokol üyesinin bulunması dikkat çekti. İftar öncesinde şehit ve gazi ailelerine Develi Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Kamil Karameşe tarafından çikolata paketi hediye edildi.

Programa, Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen İlker Murat, İl Genel Meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber