Radyo konuşmaları kitap oldu

Burc FM program yapımcı ve sunucularından Saniye Öztürk'ün, ?Meşhurların Dilinden Ramazan Konuşmaları' isimli kitabı çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kitapta 16 fikir ve düşünce insanının Ramazan anıları, Ramazan'a ilişkin duyguları yer alıyor.

Sekiz yıldır Burc FM mikrofonlarından dinleyicilerine seslenen Saniye Öztürk, farklı bir çalışmayla bu sefer okuyucularının karşısına çıkıyor. ?Bezm-i Cihan' programında bugüne kadar çeşitli konularda yaklaşık bin 500 konuk ağırlayan Saniye Öztürk, Ramazan sohbetlerini yazıya aktararak, ?Meşhurların Dilinden Ramazan Konuşmaları' adlı bir kitap çıkardı.

Işık Yayınları'ndan çıkan ?Meşhurların Dilinden Ramazan Konuşmaları' adlı eserde 16 fikir ve düşünce insanı yer alıyor. Saadettin Ökten, Rabia Christine Brobeck, Reşit Haylamaz, Ümit Meriç, Ahmet Taşgetiren, Harun Tokak, Leyla İpekçi, Hattat Hasan Çelebi, Kemal Gülen ve Sibel Eraslan gibi isimler Ramazan-ı Şerif'i kendi düşünce dünyalarından anlattıkları gibi ilginç Ramazan hatıralarını da paylaşıyorlar.

Kitaptaki pek çok hatıra, Ramazan ayının kültürel hayatımızdaki yerini göstermesi bakımından farklı bir pencere açıyor. Meşhurların Dilinden Ramazan Konuşmaları kitabı, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere diğer şehirlerdeki kitap fuarları ve seçkin yayınevleri ile NT kitap mağazalarında bulunmaktadır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber