Şanlıurfa'da boş arazide bulunan erkek cesedi

Şanlıurfa'da bir kişinin kafasının taşla ezilerek öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 19:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eyyübiye Mahallesi'nde 2 gün önce kafası ezilmiş halde öldürülen kişinin kimliğini belirlemek amacıyla çalışma başlatan polis ekipleri, bu kişinin Suriye vatandaşı olabilme ihtimaline karşın, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 200 aileyle görüştü.

Yapılan araştırmalar sonucunda, üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan cesedin, 4 çocuk babası Bozan Demirok (29) olduğunu belirledi.

Demirok'un son görüştüğü kişiler üzerinde çalışmalarını derinleştiren ekipler, Demirok'un arkadaşlarından Memduh D'den (29) 4 bin TL alacağı olduğu bilgisi üzerine, merkeze bağlı Külünçe köyünde olduğunu belirledikleri Memduh D'yi gözaltına aldı.

Şüpheli Memduh D'nin emniyetteki ifadesinde, "Bozan Demirok'a 4 bin TL borcu olduğunu ve buna karşılık senet imzaladığını, olay gecesi de çıkan tartışmanın ardından Demirok'un kafasını taşla ezerek cebindeki cüzdanını alıp oradan uzaklaştığını" söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Memduh D, daha sonra "Gasp amaçlı darp ederek adam öldürmek" suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber