Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nün mülakat sonuçları belli oldu

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'nün geçici işçi alımı için yaptığı mülakatın sonuçları açıklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 13:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İŞKUR ile ortaklaşa yapılan çalışma ile 70 kişilik geçici işçi alımı için 4 bin 410 kişi başvurmuştu. 19 Temmuz tarihlerinde Atatürk Spor Salonu'nda kura çekimi ile başvuranlar arasında 420 kişi seçilmişti. Seçilen 420 kişi, başvurdukları branşlara göre 3-4 Ağustos tarihlerinde mülakata alınmıştı.

Orman Bölge Müdürlüğü'nün eski tamirhane alanında gerçekleştirilen mülakatların sonuçları belirlendi. Beden işçisi olarak 5 kişi, buldozer işçisi olarak 2 kişi, loder operatörlüğü için 2 kişi, ekskavatör operatörü için 2 kişi, greyder operatörü için 8 kişi, TIR operatörlüğü için 1 kişi, arazöz operatörlüğü için 20 kişi, gözetleme ve haberleşme işçisi olarak 15 kişi, ilk müdahale işçisi olarak 15 kişi mülakatlarda başarı sağlayarak, Orman Bölge Müdürlüğü'ne 5 ay 29 günlüğüne işçi oldu. Sonuçlar, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ilan edildi.

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü'nde müteahhit elemanı olarak çalışan 2 üniversite mezunu olan Adem Gül, mülakatlarda başarı sağlayanlar arasında yer alıyor. 32 yaşında ve evli olan Adem Gül, mülakatlarda başarı sağlayacağını bildiğini fakat nasip kısmet işi olduğunu belirtti. Ayrıca Gül, "Bu işe başvurduğumda çok tereddüt yaşadım. Torpilim olmadığı için kazamayacağımı çok düşündüm. Fakat burada halen hakkınla bir şeyler başarmanın mümkün olduğunu görmek beni mutlu etti.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber