Kayserigaz, Kimse Yok Mu iftarına ev sahipliği yaptı

Kimse Yok Mu Derneği tarafından kurulan iftar çadırının önceki günkü ev sahibi Kayserigaz oldu. Çadırda 1000 kişi iftar açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplumsal yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örneğinin sergilendiği Ramazan çadırındaki iftara Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, İşletme Bakım Müdür Yardımcısı Erdem Kırım ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Hasan Korcan Yüce de katıldı. Ramazan çadırında ev sahipliğini üstlenmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Kayserigaz Genel Müdürü Bora, ?Rahmet ve bereketiyle gelen Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birisi de toplumun genelini yoksullarla buluşturmasıdır. Organizasyonu düzenleyerek vatandaşlarımızla iftar çadırında bir araya gelmemize vesile olan Kimse Yok Mu Derneği'ne teşekkür ediyoruz. Toplumsal dayanışmayı sağlayan ve yoksulları hatırlamaya vesile olan bu tür uygulamalara destek olmak sosyal sorumluluğumuzun bir gereği olarak görüyoruz.? dedi.

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi de Ramazan ayında her gün bin kişiye iftar veriyor. İftar çadırı dışında dernek, 4 bin aileye de gıda, giyim ve ev eşyası yardımında bulunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber