Yan şeritte seyreden kamyonun lastiğinin patlamasından korkan sürücü kaza yaptı

Milas-Bodrum Karayolu'nda duyanları hayrete düşüren bir kaza yaşandı. Yan şeritte seyreden kamyonun lastiğinin patlamasından korkan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine 1 kişi öldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 22:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Milas-Bodrum Karayolu'nun 23. kilometresinde meydana gelen kazada İsmail M. (43) yönetimindeki 35 SR 264 kamyonun sol arka tekerleği hareket halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. O sırada diğer şeritte Bodrum'a hareket halinde bulunan 48 LD 939 plakalı kamyonet sürücüsü Turan Y. (48) patlamanın etkisiyle bir anda ürkerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet, Akyol Köprüsü'nün demir korkuluklarına çarptıktan sonra 3 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kamyonetin hurdaya döndüğü kazada yolcu olarak bulunan Çetin Zaimoğlu (39) olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta yolcu olarak bulunan Ersin Karataş (38) ve sürücü ağır yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.

Aracın kurtarma çalışmaları sırasında Bölge Trafik ekipleri trafik akışını kontrollü olarak sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber