Bartın'da 'E-belediye' hayatı kolaylaştıracak

Bartın Belediyesi tarafından başlatılan belediye hizmetlerinin internet üzerinden verilmesine imkan sağlayan ?E-belediye? vatandaşlardan ilgi görüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 13:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir ay önce hizmete açılan ?e-belediye? ile ilgili çok sayıda vatandaş belediyenin www.bartin.bel.tr web sitesine giriş yaparak ?E-belediye? sistemi ile tanıştı. Vatandaşlar belediyeye hiç uğramadan ödemelerini yapmaya başladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, e-belediye sistemi ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Vatandaşlarımızın internet aracılığı ile evlerinde veya işyerlerinde oturduğu yerden belediye hizmetlerinden istifade etmesi için başlattığımız ?E-belediye' sisteminden bir ayda 230 kişi faydalandı. Henüz kısa bir süre olmasına rağmen çok sayıda vatandaşımız belediyemize ?E-belediye? ile hızlı erişim sağladı. Sisteme giriş yapan 130 kişi su, emlak vergisi gibi ödeme işlemlerini bu hizmet sayesinde belediyemize gelmeden, sıra beklemeden yaparken 100 kişi ise kullanıcı kaydı yaparak hesap hareketlerini izleme fırsatı buldu? dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi olarak halka, hayatı kolaylaştıran hizmetler sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber