150 hafız ve 150 hoca icazet merasimi

Fatih Medreseleri yine bir ilki başararak, dünyada eşi benzeri olmayan dev bir organizasyona imza atıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ağustos 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Ağustos 2012 Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenecek olan 150 hafız ve 150 hocanın icazet merasimi ve Kur'an ziyafeti için hazırlıklar son aşamaya geldi.

Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar Hoca Efendi; Türkiye'de eşi bulunmayan 150 hafız ve 150 hocanın icazet merasimine niyet ettiklerini söyledi. Genel Başkan ayrıca bu büyük şerefi bize ikram eden Mevla Teâla'ya karşı mahcup olmamak için Fatih Medreseleri olarak seferber olduklarını hatırlattı. 12 Ağustos Pazar günü Abdi İpekçi Spor Salonunda 20 bin kişiyi bu büyük ve kıymetli merasimde buluşturmayı hedeflediklerini belirten Bayraktar Hoca Efendi Kur'an'a ve hafızlığa gönül vermiş tüm vatandaşlarımızı bu eşsiz organizasyona beklediklerini belirtti.

150 hafız ve 150 hocanın icazet merasim heyecanının tüm Türkiye'yi sardığını belirten bayraktar Hoca Efendi, merasime verilen ilk tepkilerin çok olumlu olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'NİN BUNA İHTİYACI VAR

Devlet erkanımızı Türkiye'deki tüm STK'ları ve Kur'an'a gönül vermiş tüm camia ve vatandaşlarımızı 12 Ağustos Pazar günü 14.00'da Abdi İpekçi'ye davet eden Bayraktar Hoca Efendi "Bizler Kur'an'a sahip çıktığımız müddetçe hem devlet hem millet olarak hep başardık ve yine başaracağız" dedi.

Bu organizasyonun sadece bir icazet merasimi olmadığını belirten Bayraktar Hoca Efendi, bu merasimin Türkiye'de hafızlık sisteminin önünün açılmasına vesile olacağını söyledi. Bayraktar Hoca Efendi son olarak 12 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan merasime cemaatten, hocalardan ve devlet erkânından katılımın yüksek olacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber