Kimse Yok Mu Sandıklı'da İyilik Noktası açtı

Kimse Yok Mu Derneği, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde de İyilik Noktası açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 13:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni şube nedeniyle veilen iftar MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, siyasi parti temsilcileri, Kimse Yok Mu Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu ve 500'ün üzerinde vatandaş katıldı. Gönüllüler tarafından toplanan gıda ve giyecek malzemeleri ile paralar ilçe merkezi, köy ve beldelerdeki ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Kimse Yok Mu Sandıklı İyilik Noktası açılışının ardından ilk yardım bedensel engelli Orhan Ula'ya yapıldı. Aldığı gıda paketinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ula, "Muhtaç insanlara yardım yapmak amaçlı böylesine güzel bir kuruluşun açılması gerçekten güzel bir şey. Yetkililere böylesine güzel işler yaptıkları ve Sandıklı'ya da iyilik noktası açtıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer bir iyilik noktasının yakında Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine açılacağı müjdesini veren Kimse Yok Mu Afyonkarahisar Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu, "Ramazan sevincinin ülkemizin her yere yayılması için çalışıyoruz. Bunun için güzel ilçemiz Sandıklı'da iyilik noktası açtık. Gıda malzemelerinden, giyime kadar bir çok şeyin bulunduğu bu iyilik noktasına ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız burada istedikleri ve ihtiyaç duydukları şeyi seçip alabilecekler." diye konuştu.

Bu arada İyilik Noktası sorumluluğuna İbrahim Demir getirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber