Denizli Valisi Demir, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi. Demir, davetlilerin problemlerini dinledi, onlarla sohbet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Fuat Güney, Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Emin Öztürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar, şehit aileleri, gaziler, gazi aileleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Vali Demir, yemekte yaptığı konuşmada ?Bugün şehitlerimiz, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile gurur duyuyor, bu vesileyle sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Bizim inancımız, bizim kültürümüz bu topraklar için canını verene en büyük paye olan şehitlik payesini bahşetmiştir" dedi. Vali Demir ve diğer protokol üyeleri, gece boyunca şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber