Başkan Çetin: Pursaklar köyden güzel bir şehire dönüştü

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede Büyükşehir Belediyesi ile güzel hizmetlere imza attıklarını belirtti. Çetin, "Daha dün denecek kadar kısa bir süre önceden bugüne kadar Pursaklar koskoca bir köyken güzel bir şehir haline geldi." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Her İlçede Halka İftar' yemeklerinin yedincisi Pursaklar'da yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Ahmet İyimaya, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Meclisi üyeleri, bürokratlar, STK temsilcileri ile beş bine yakın vatandaş katıldı. Emek Caddesi'nde düzenlenen iftar yemeği, Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Grubu tarafından verilen konserle başladı. İftardan önce alana gelen ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Melih Gökçek, vatandaşları selamladıktan sonra iftar sofrasına oturdu.

Dualarla başlayan iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ?Bu güzel iftarı düzenleyen değerli kardeşlerime, başta başkanıma, emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Pursaklar'da gerçekten Büyükşehir Belediyemizle güzel hizmetler yaptık. Daha dün denecek kadar kısa bir süre önceden bugüne kadar Pursaklar koskoca bir köyken güzel bir şehir haline geldi. Bunda emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ekibine ve Pursaklar Belediyemizin güzide mensuplarına ve siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Pursaklar Belediyesi ile birlikte hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti. Başkan Gökçek, "İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Dedik ki hiç olmazsa Ramazan-ı Şerif'te bir arada oturalım, bir arada bir iftar açalım. Bugün Cenab-ı Allah bize bunu lütfetti. Hamd ediyoruz. Şükrediyoruz. Hepinizi çok seviyoruz. Afiyet, şeker olsun diyoruz. Hepinizi Selçuk kardeşimle birlikte Allah'a emanet ediyoruz." ifadelerini kullandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından Başkan Melih Gökçek, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber