Bakan Şahin hastaneye kaldırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2005 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Yardımcısı ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, böbrek taşının neden olduğu ağrı nedeniyle İzmir'de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

23. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları (UNIVERSIADE 2005) dolayısıyla İzmir'de bulunan Bakan Şahin, bu sabah saatlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen 4. Kuruluş Yıldönümü Kutlama programı çerçevesindeki basın toplantısına katıldı. Basın toplantısının ardından, NTV İzmir Bürosu'na gitmek üzere İl Başkanlığı'ndan ayrılan Bakan, basın toplantısı sırasında başgösteren böbrek ağrısı nedeniyle ziyaretini erteleyerek, Alsancak'taki Özel Sağlık Hastanesi'ne gitti.

Hastanede özel bir odaya alınan Bakan Şahin'e, hemen müdahalede bulunularak, serum takıldığı ve ağrı kesici verildiği bildirildi. Daha önceden küçük bir böbrek taşı rahatsızlığı bulunan Bakan Şahin'in, Üniversiade Oyunları dolayısıyla yoğun tempodan da etkilenerek böbrek ağrılarının başladığı tahmin ediliyor. Bakanın hastanedeki tedavisi sürerken, doktorlarının açıklama yapması bekleniyor.


Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, böbrektaşı rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı Ege Sağlık Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

23. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları (23. Universiade 2005) dolayısıyla İzmir'de bulunan Bakan Şahin, böbrektaşı rahatsızlığı nedeniyle oluşan ağrılarından dolayı kaldırıldığı Ege Sağlık Hastanesi'ndeki özel bir odada serum ve ağrı kesici yapıldıktan sonra sağlık durumu kontrol altına alınarak hastaneden taburcu edildi. Ege Sağlık Hastanesi Uroloji Uzman Doktoru Emre Tüzel, Bakan Şahin'in sağlık dumunun iyi olduğunu belirterek, "Sayın Bakanımız, mesanesine yakın bir yerde düşmek üzere olan küçük bir böbrek taşı rahatsızlığı için hastanemize geldi. Burada kendisine ağrı kesici yaparak serum bağladık. Şu an için sağlık durumu iyi" dedi.

Tedavisi yapıldıktan sonra hastaneden ayrılan Bakan Şahin, böbrektaşı ağrısından dolayı hastaneye geldiğini belirterek, sağlık durumunun iyi olduğunu ve İzmir'deki programına devam edeceğini söyledi.

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi edilen Bakan Şahin'in ziyaretine, İzmir Vali Yardımcısı Fahri Aykırı, İzmir Emniyet Müdürü Halil Tataş, AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, Unıversıade Genel Kordinatörü Taha Aksoy, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Bakan Şahin, hastaneden ayrıldıktan sonra dinlenmek üzere kaldığı Crown Plaza Oteli'ne hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber