Bolu Belediyesi'nden 5 ayrı hikâye kitabı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, 2012 yılı içinde açılmış olan Teknik Destek Programı'na başvurusu yapılmış ve kabul edilmiş olan 'Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi Projesi' kapsamında, Kurumsal Kültür Kılavuzu ve Kurumsal Kimlik Kılavuzu ismiyle iki yayın hazırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu yayınların kurum çalışanlarına tanıtılması ve kurumsal kimlik kılavuzunun kullanımının anlatıldığı bir eğitim programı gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen eğitim programı ardından yine Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından 2012 yılı içinde açılmış olan Teknik Destek Programı'nda hibe almaya hak kazanmış bir diğer projenin tanıtımı yapıldı.

'Kentlilik Bilinci Hikâye Seti'nden oluşan ve hikâyelerin başkahramanı Sincap Mori olan proje kapsamınd,a ilköğretim öğrencilerine yönelik geri dönüşüm, çevre, trafik, deprem ve komşuluk ilişkileri konulu 5 ayrı hikâye kitabı hazırlandı. Hikâyelerin yanı sıra konularla ilgili bulmacaların da bulunduğu yayınlar Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak basılacak ve ilköğretim öğrencilerine dağıtılacak. Kardeş şehirlere de gönderilecek olan yayınlar, bu konuda sadece ildeki öğrencilerin değil, kardeş şehirlerdeki öğrencilerin de faydalanmalarına imkan sunacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber