Palandöken Belediyesi şehit ailelerine iftar yemeği verecek

Erzurum merkez Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şehit ailelerine Terör Şehitleri Parkı'nda iftar yemeği verecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Palandöken Belediyesi, şehit aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelecek. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 10 Ağustos Cuma günü Kayakyolu'ndaki Terör Şehitleri Parkı'nda, şehit asker ve polis aileleriyle buluşacak.

İftar yemeğine katılacak misafirlerin çok özel aileler olduğunu belirten Belediye Başkanı Bulutlar, "Şehit aileleri bizlere kutsal emanet. Bu değerli emanetler aynı zamanda en değerli misafirimiz. Çünkü şehit ailelerimiz, çocuklarını bu vatan, bu millet ve bizlerin huzuru için feda etmişlerdir." dedi.

Bulutlar, Hakkari ve İzmir'deki güvenlik birimlerine yönelik gerçekleştirilen hain saldırıların kendilerini üzüntüye soktuğunu dile getirerek, "Son hain saldırılarla birlikte içimizdeki ateş daha da alevlendi. Şu bilinmeli ki hain terör örgütü ve destekçileri birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi asla ve asla bozamayacaklardır.? diye ifade etti. Bulutlar ayrıca, iftar yemeğine yaklaşık 200 şehit ailesinin katılımının beklendiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber