Meriç: Kent konseylerinin kurullarında yer alıp halkın sesini dile getirmeliyiz

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç, kent konseylerinin kurullarında yer almaları gerektiğini belirterek, ?Halkın sesini daha fazla dile getirmemiz lazım. Hep birlikte hareket etmek istiyoruz.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici başkanlığındaki heyet, İMO Gaziantep Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Binici, ?Odamızla birlikte ilerde neler yapabileceğimize, birlikte şehre hangi katkıyı koyabileceğimizi konuşmak istiyoruz. Diliyorum ki bu yeni dönemde Türkiye'nin yeni cazibe merkezi haline gelen Gaziantep'i hep birlikte daha yaşanabilir bir kent haline getiririz.? dedi.

İMO Gaziantep Şube Başkanı Meriç de sivil toplum kurumlarının, özellikle de Gaziantep gibi hızlı gelişen bir kentin çok önemli vazifeleri olduğunu kaydetti. Meriç, ?Hep bunu gündeme getirmeye çalıştım. Bunu gerçekleştirebilmek için önce kendi meslek gurubumuzda birlik ve bütünlüğü sağlamaya çalıştım. Bunu da büyük ölçüde başardım. Şimdi ki hedefimiz ise odamızın sesini Gaziantep'e fazlasıyla duyurmaktır. Sivil toplum örgütleri kendi düşünlerini net bir şekilde ifade edemiyorlar. Bu yüzden kent konseylerini çok önemsiyoruz. Bizim de kent konseylerinin kurullarında yer almamız ve halkın sesini daha fazla dile getirmemiz lazım. Hep birlikte hareket etmek istiyoruz. Biz kendi üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber