Bursa'da 500 kilometre asfalt yol yapılacak

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, 2012 yılında Bursa'ya 500 kilometre asfalt yol yapılacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 18:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Özel İdaresi tarafından 2012 yılı asfalt çalışmaları kapsamında yürütülen Karacabey Tophisar-Sultaniye-Akhisar grup köy yollarının 13 kilometrelik bölümünde asfaltlanma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

AK Parti Milletvekili Önder Matlı, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Fethi Yıldız ve AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, İl Özel İdaresi'nin Karacabey ilçesindeki asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, açıklamasında İl Özel İdaresi'nin bu yılki programında 500 km'lik asfaltlama planı olduğunu belirterek, ?Bunun 350 kilometresi 2012 yılında tamamlanacak. 8 Ağustos itibariyle bitirilen asfalt çalışmaları 250 kilometre. Bursa İl Özel İdaresi ekiplerimiz tüm ilçelerde asfaltlama konusunda büyük bir çalışma yapıyor.? dedi.

Programda olmamasına rağmen bölgenin ihtiyacı nedeni ile Akhisar- Sarıbey arasında 4 kilometrelik yolun da yapımına başlanacağını anlatan Sedat Yalçın, bu çalışmalar ile bölgede 4 kilometrelik yeni asfaltla birlikte 12 köy yararlanacağını söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ise çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, "Bu yol Karacabey'in sosyo-ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Diğer taraftan Hotanlı-Okçugöl yolu için de girişimlerimiz sürüyor. Söz verdik, mutlaka gerçekleştireceğiz. Bu konuda kamulaştırma sorunları var ancak çözüleceğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber