Kızı finale kaldı, babası destek için Londra'ya gitmek istiyor

Londra Olimpiyat Oyunları'nda, atletizm kadınlar 1500 metre yarı finalinde koşan milli atlet Gamze Bulut'un, finale yükselmesi Eskişehir'deki ailesini sevince boğdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 18:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gamze'nin grubu 2. sırada tamamlayarak, adını finale yazdırması üzerine Baba Hasan Bulut, kızlarını desteklemek ve onu yakından izlemek için Londra'ya gitme kararı aldı. Vize almak için Yüksek Hızlı Tren ile Ankara'ya giden Baba Bulut, vize alması halinde kızlarının Olimpiyat Stadı'nda 10 Ağustos Cuma günü yapacağı 1500 metre final koşusunu kızının yanından izleyecek.

Kızlarının gösterdiği başarıdan dolayı ailecek büyük mutluluk duyduklarını belirten Baba Bulut, ?Çok büyük bir duygu Eskişehir adına, Türkiye adına büyük bir başarı. Sözle söylenecek bir şey değil, bu başka bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Herkesin evladı inşallah böyle olur. Hayırlı bir evlat. Daha ne diyeyim çocuğumun Eskişehir içinde Türkiye içinde gurur verici bir şey." diye konuştu.

Bir Baba olarak kızından büyük başarı beklediğini belirten Hasan Bulut, "Allah yardımcımız olsun. İnşallah madalyayla geleceğiz, madalya için uğraşıyoruz. Babası olarak çok şey bekliyorum kızımdan." dedi.

Finale kalması üzerine Londra'ya giderek kızına orada destek vermeye karar verdiğini kaydeden Baba Bulut, şöyle dedi:

"Orada yanında bulunmam ona ayrı bir motive olur. Ayrı bir doping olur. Vizeyi almaya gidiyorum. İnşallah kazasız belasız alır geliriz. İnşallah vizemi en kısa zamanda, yarın yetiştirirler. Ben başbakanımdan bu konuda destek bekliyorum. Herkesin anne ve babası orada. Bir benim çocuğumun anası babası yanında değil.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber