Ali Yavuz: Eli kanlı bebek katili terör örgütüne hak ettiği cevap verilmeli

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz, terör örgütü PKK'nın yaptığı son saldırıların ardından başsağlığı dilemek yerine, eli kanlı bebek katili terör örgütüne hak ettiği cevabın verilmesi gerektiği zaman olduğunu açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ali Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Foça da askeri aracın geçişi sırasında yola tuzakladıkları patlayıcıları infilak ettirdikten sonra, ateş açmaları sonucu çıkan çatışmada 1 askerimizin şehit olduğunu çok sayıda askerimizin de yaralandığını elem içerisinde öğrendiklerini belirtti.

?Bu nasıl bir güvenlik ve istihbarat zafiyetidir anlamak mümkün değil? diyen Yavuz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Bütün bunlar hazırlanırken, yapılırken bizim istihbaratımız nerede ne yapıyor, merak ediyoruz. Şırnak'ta terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Kato Dağı'nda düzenlenen operasyonlar sırasında mayın patlaması sonucu Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular'ın şehit olduğunu üzülerek öğrendik. Şehidimiz Yıldırım Kuzucular, 7 Mart 1994 tarihinde Hakkâri/Çukurca'da hain terör örgütünün roket atması sonucu bacağından sakatlanarak gazi olan derneğimiz üyesi Emin Kuzucular'ın amcasının oğludur. Şehidimizin ailesine yakınlarına, gazimiz Emin Kuzucular'a baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.?

Ali Yavuz, eli kanlı terör örgütü son zamanlarda yapmış olduğu saldırılarla şehit ailelerinin, gazilerin ve Türk milletinin sabrını taşırdıklarını ifade ederek, şu açıklamayı yaptı: ?Artık zaman baş sağlığı ve sabır dilemekten ziyade eli kanlı bebek katillerine hak ettikleri cevabın ve cezaların en ağır, en sert şekilde verme zamanıdır. Kimse şimdi durup ta terörü lanetliyoruz, vatan sağ olsun, hesabınız sorulacak nidaları ile karşımıza çıkmasın. Bu acıyı yaşayanlar olarak bu boş söylemler bizleri avutmuyor artık, gerçekten bir şeyler yapılmasının zamanı geldi de çoktan geçti. Bizler artık laf, söz değil icraat istiyoruz. Bu ülkenin başındaki terör belasının kökünden kurutulmasını istiyoruz. Ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık. Yeter yazık, gencecik fidanlar bir biri ardına heba olmakta, buna daha fazla göz yummayın artık. Kara toprağa giren fidanları görmezden gelen, çıkarları uğruna terörü bitirmek istemeyen, çözüm bulamayan idareciler, söz sahipleri ahrette nasıl hesap vereceklerini hiç düşünmüyorlar mı??

Hain teröre karşı iyi bir mücadele yapılması gerektiğini anlatan Yavuz, ?Terörün destekçileri olan Barzani ve Talabani ile pazarlılar yapılarak teröre çözüm bulunmaz, onlarla anladıkları dilden konuşulmalıdır.? ifadelerine yer verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber