İstanbul Aydın Üniversitesi'nden iftar

İstanbul Aydın Üniversitesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu yıl da düzenledi. Üniversite iftar yemeğinde, akademik ve idari personelinin yanı sıra, uluslararası öğrencilerden mezun öğrencilere, eğitimin birçok farklı alanda konuklara ev sahipliği yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Vali Yardımcısı Kazım Tekin, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyılık, İstanbul İl Milli eğitim Müdürü Muammer Yıldız, İşkur İl Müdürü Muammer Çoşkun, Küçükçekmece Kent Konseyi Üyeleri, Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, Sendika Başkanları ve üyeleri gibi 1000'e yakın davetlinin katıldığı iftar yemeği tasavvuf ve fasıl müziği eşliğinde başladı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın yaptığı konuşmada, ?Dostlarımızla böyle mübarek bir ayda bir araya gelme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Üniversitemiz kısa süre içerisinde önemli bir yol kat etti. Bu yolda ilerlerken bizleri yalnız bırakmadığınız ve her zaman desteklediğiniz için sizlere minnettarız? dedi.

Ramazan ayı münasebetiyle İstanbul Aydın Üniversitesi'nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya gelen konuklar sohbet ederek programı tamamladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber