Döşemealtı'ndaki meslek liseleri öğrencileri İtalya'da staj yapacak

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki meslek liselerinde eğitim gören 30 öğrenci, 4 hafta boyunca İtalya'daki çeşitli kurumlarda staj yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği Hayatboyu Öğrenme - Leonardo Da Vinci projesini başarıyla tamamlayan öğrenci kafilesi İtalya'ya gitti. Proje sonunda programa katılan öğrencilere Avrupa Birliği'nde geçerli olan 'Europass Sertifika Eki' verilecek.

?Mesleki Eğitim Öğrencilerinin AB'deki staj Programları ile mesleki bilgi, beceri ve deneyimlerinin Geliştirilmesi Projesi' stajı kapsamında yola çıkan öğrencileri Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun uğurladı. Öğrencilerin söz konusu projeyle büyük bir tecrübe kazanacağını kaydeden Tursun, ?Ülkeniz ve diğer ülkeler hakkında çok yakın bilgilere tanıklık edeceksiniz.? dedi.

Toplam 10 ay süren proje kapsamında Döşemealtı Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Antalya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Döşemealtı Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde eğitim öğretim gören 30 öğrenci, 4 hafta süreyle İtalya ve Almanya'da staj yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber