Van'da yeni eğitim öğretim yılına hazırlık

Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, 2012-2013 eğitim yılı için okullarda yapılan çalışmaları daha hızlı yürütülerek en kısa sürede bitirilmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın 2012-2013 eğitim-öğretim yılı ön çalışmalarının detaylarını görmek için İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır başkanlığında "Müdürler Toplantısı" yapıldı. Van Merkez Selahaddin-i Eyyübi Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Okul müdürlerine hitaben konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır; ?Okullarımızda inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalarda sizlerden gerekli çalışmaları takip etmenizi bekliyorum. Üniversite ve SBS tercihleri de sona erdi. Kurumlarımız tercih döneminde öğrencilerimize gerekli rehberlikleri yaptılar. Tercih döneminden sonra öğrencilerimizin okullara kayıt dönemi başladı. Öğrenci kayıtlarında vatandaşlarımıza gerekli rehberlik yardımını yapmalıyız. Bu rehberliği yaparken velilerimizin taleplerini dikkate alarak, öğrencilerimizi herhangi bir okul ile tanıştırmak ve eğitimlerine devam etmelerini sağlamak bir eğitimcinin asıl görevidir? dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayılır, öğrencilerin okula devamlarını sağlamak için gerekli bilgilerin adrese dayalı olarak e-okul sistemine aktarıldığını belirterek, kayıtların yönetmeliklere uygun olarak yapılmasını istedi. İl Milli Eğitim Müdürü, okulların sorunlarını dinledikten sonra çözüm yolları hakkında kısa bilgiler verdikten sonra toplantı sonlandırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber