LÖSAM, Ramazan'da hasta aileleri ziyaret ederek gıda yardımında bulunuyor

Samsun'da faaliyet gösteren Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), Ramazan ayında hasta aileleri evlerinde ziyaret ederek gıda yardımında bulunuyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 12:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastalar, gıda paketlerinden ziyade evlerinde ziyaret edilerek durumlarının sorulmasından daha çok memnun olduklarını belirtti.

Amaçlarının hastaların hem morallerinin yüksek olması hem de mübarek ayda hayır işlemek olduğunu kaydeden LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, ?Ev ziyaretlerimiz Ramazan ayı ile sınırlı değil. Bu ayın özelliğinden dolayı hayırsever vatandaşların hazırladıkları paketleri adres teslimi kapılara kadar ailelerimize teslim ediyoruz. Teslim sırasında hastalarımızla yaptığımız diyalog, onların sağlık ve sıhhat durumu ile yaptığımız sohbet onları daha da mutlu ediyor." dedi.

Kenan Öztürk, ziyaretleri kapsamında zaman zaman yardımsever başka aileleri hasta ailelerin evine götürdüklerini söyledi. Öztürk, "Hastalıkla mücadele ederken başlarını kaldırmaya fırsat bulamayan insanlarımızı maddi ve manevi katkılarla ziyaretlerimiz bundan öncede vardı, bundan sonrada devam edecek. Ziyaretin karşılığında insanların tebessümleri ve duaları da bizleri mutlu ediyor.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber