Göbeğini kaşıyan hırsız kasadaki paraları çaldı

Bursa'da göbeğini kaşıyarak kasadaki paraları çalan hırsız güvenlik kameralarına takıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlının rahat tavırları ise işyeri sahibini bile şaşırttı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Bir işyerinde ilk önce keşif yapan hırsızlık zanlısı, işyeri sahibinin gazete almaya gitmesini fırsat bilerek içeri girdi ve kasaya doğru yöneldi. Kasanın açık olduğunu gören zanlı tezgahın arkasında bulunan kasaya elini uzatarak bir miktar para aldı. Ancak içerde kimsenin olmamasını fırsat bilen zanlı yeniden kasanın yanına gelerek kasadaki paraların tamamını aldı. Kendisini görüntüleyen güvenlik kameralarına aldırış etmeyen hırsızlık zanlısı daha sonra işyerinden uzaklaştı.

Gazete alıp geldikten sonra para üstünü kasaya bırakan işyeri Ulaş Avcıbaşı, kasadaki paraların yerinde olmadığını görünce şok oldu. Güvenlik kameralarını imcelemeye alan Avcıbaşı gördükleri karşısında şaşkına döndü. Bir kişinin kasadaki paraları aldığını gören Avcıbaşı, polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri kasada parmak izi çalışması yaptı.

Kasadaki paraların çalındığını görünce gözlerine inanamadığını söyleyen Avcıbaşı, "Gazete almaya gitmiştim. Daha sonra şahıs gelerek kasadaki paraları çalmış" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber