'Benim mahallem canım mahallem' kampanyası

Adana Valiliği koordinasyonunda Vali Hüseyin Avni Coş'un eşi Aylin Coş'un himayelerinde yürütülen "Benim Mahallem Canım Mahallem" kampanyası kapsamında 320 aileye gıda yardımı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe kaymakamlıklarının yetki ve sorumluluğunda yürütülen Tellidere, PTT Evleri, Yavuz Sultan Selim ve Kurttepe mahallelerinin eğitim, altyapı, sağlık ve çevre konularında yapılacak faaliyetler yoluyla sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarının giderilmesini hedefleyen "Benim Mahallem Canım Mahallem" kampanyası kapsamındaki çalışmalar hızla devam ediyor.

Aylin Coş ve kampanyanın bilimsel danışmanı Prof. Dr. Seyhan Varinli, Yüreğir'deki maddi durumu yetersiz 320 aileye yardımların ulaştırılması konusunda yardımseverlerle bir araya geldi.

Dağıtılan gıda yardımına Özülkü Şirketler Grubu olarak Şule Özülkü 200 adet, Groseri Gıda ve İht. Mad. Tic. Ltd. Şirketi olarak Levent Uğursesli 100 adet ve Zehiye (Ortatepe) -Cüneyt Karaaslan çifti 20 adet destek verdi.

Gıda dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen Aylin Coş, bu sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Coş, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını daha yoğun yaşadığımız bir ay. Bu mübarek ayda yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum aynı zamanda yardım yapmak isteyen hayırseverlerinde ihtiyaç sahiplerimize desteklerini birlik beraberlik içinde bekliyoruz" dedi.

Programa Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ve eşi Zehra Dölek ile ilçede görev yapan kurum müdürleri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber