Toçoğlu'ndan Ağa Camii müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Orhan Camii'nden sonra Ağa Camii çevresinde de düzenleme çalışması yapacaklarının müjdesini verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Toçoğlu, "Ağa Camii çevresinde düzenleme çalışmalarını hayata geçirecek, camii ve çevresini güzelleştireceğiz" dedi.

Şehre yeni meydanlar kazandıran Sakarya Büyükşehir Belediyesi hız kesmiyor, Ağa Camii önünde çevre düzenleme çalışmasına başlıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, Orhan Camii ve Gar Meydanı'nda yapılan çalışmaların ardından Ağa Camii çevresinde de düzenleme çalışmaları gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, "Sakaryamız'ı çok daha güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilindiği gibi Orhan Camii çevresinde yoğun bir çalışma yaparak şehrimizin tarihi ve kültürel mirasına uygun büyük bir meydanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Gar Meydanı yaptığımız çalışmaların ardından yeni haliyle şehrimize çok yakıştı. Vatandaşlarımız yaptığımız çalışmalardan çok memnun kaldı. Kent Meydanı'nı canlandırmak için de çalışma yapıyoruz. Şimdi Ağa Camii çevresinde bir çalışma yaparak o bölgeyi güzelleştireceğiz" diye konuştu.

Ağa Camii çevresinde yapılacak yenileme çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, "Ağa Camii'nin bahçesinde ve çevresinde bahçe duvarı ve zemin elden geçirilecek.

Alan ışıklandırılarak oturma grupları yenilenecek. Orhan Camii gibi Ağa Camii'ni de merkeze alacak güzel bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Çalışmalar kısa süre içerisinde başlayacak. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber