AVM'lere karşı birlik olan pazarcılar, sosyete pazarı kurdu

Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odası (MESO)'nın Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği Karaman Sosyete Pazarı'nda en moda marka kıyafet ve aksesuarlar AVM kalitesi, esnaf pazarı fiyatlarıyla vatandaşa sunuluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 15:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de son yıllarda hızla gelişen ?sosyete pazarı? kültürüne bir yenisi de Bursa MESO'nun girişimleriyle Karaman'da açıldı. AVM kalitesindeki ürünleri esnaf pazarı düşük fiyatlarıyla vatandaşlara sunulan Karaman Sosyete Pazarı'nda, ayakkabıdan çantaya, yetişkin ve çocuk kıyafetlerinden kozmetiğe, çeşitli aksesuarlardan zücaciyeye kadar binlerce çeşit markada ürünler bulunuyor. İlk olarak geçtiğimiz Salı günü hizmete açılan ve özellikle Bursalı kadınların büyük ilgisini çeken Karaman Sosyete Pazarı'nın "esnafın yeni nesil AVM'si" şeklinde yorumlayan Bursa MESO Başkanı Fehmi Duban, ?Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla İstanbul sosyete pazarı kalitesindeki binlerce çeşit marka ürünleri Bursalılara sunuyoruz. İlk olarak geçtiğimiz Salı günü hizmete sunduğumuz ve her Salı günü kurulacak olan Karaman Sosyete Pazarı'ndan sergisini açan esnafımızda, AVM'lerde yüksek fiyatından dolayı alamadığı ürünleri aynı markayla daha düşük fiyata alan vatandaşımız da memnun.? şeklinde konuştu.

KREDİ KARTI DA HİZMETE GİRECEK

Karaman Sosyete Pazarı'na sadece şehir içinden değil çevre illerdeki esnaftan da talepler olduğunu söyleyen Duban şunları kaydetti: ?Önceliğimizi kendi girişimci esnafımıza veriyoruz. Pazarımızda AVM kalitesini ve modernliği de uygulamaya başlayacağız. Bunun için ilk olarak tüm pazarcı esnafımıza pos cihazı sistemini uygulayarak vatandaşımıza kredi kartıyla alışveriş yapabilme kolaylığı sağlayacağız. Ayrıca, pazarımızı daha renkli hale getirmek amacıyla doğal organik ürünleri de Bursalıların hizmetine sunacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber