Mehmet Erdoğan: Türk polisi dünya standartlarını yakaladı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, ?Emniyet teşkilatımız bilimsel verilere dayalı teknolojik destekli çalışmalarıyla son dönemlerde uluslar arası polis teşkilatları arasında daha üst noktalara gelmiştir.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Polis teşkilatının son yıllarda yüksek bir standartla faaliyetlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Erdoğan, ?Emniyet teşkilatımızın güçlenmesi ve teknolojik alanda desteklenmesi için her türlü desteği veriyoruz. Son dönemlerde Türk polis teşkilatı dünyanın en gelişmiş ülkelerindeki emniyet teşkilatlarıyla yarışacak düzeye gelmiştir. İç huzurun sağlanması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri yanında adli olayların çözülmesinde üstün gayret gösteren emniyet mensuplarımızı yürekten kutluyorum. Birçok olayda sağlanan imkânları en iyi şekilde kullanan emniyet mensuplarımız olayların hızlı ve seri olarak çözümünün sağlanmasında üstün gayret göstermektedir. Vatandaş-polis el ele sloganıyla şeffaf karakolların oluşturulması, emniyet teşkilatındaki şeffaflığın topluma yansıtılmasında önemli rol oynamaktadırlar.? diye konuştu.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu da Erdoğan'ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ?Görevimizi başarıyla yerine getirebilmek için elimizden gelenleri yapıyoruz. Teşkilat olarak bizler gücümüzü devletimizden ve milletimizden almaktayız. Vatandaşlarımızın güvenini kazanmak elbette çok önemli. Gaziantep bu anlamda örnek illerden birisidir. Sosyal sorumluluk projelerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber