Çorlu SYDV yardımlarını kapıya kadar ulaştırıyor

Başkanlığını Çorlu Kaymakamı Ali Dursun`un üstlendiği Çorlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Çorlu SYDV) görevlileri önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine yönelik başlattıkları nakdi yardımları sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorlu SYDV görevlileri mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklara karşın ihtiyaç sahiplerini kapı kapı dolaşarak 100 TL nakdi yardımda bulunuyor.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ve Ramazan ayı nedeniyle bu yıl da yapılan nakdi yardımların dağıtımlarını sürdüren Çorlu SYDV görevlileri adresleri bulunan ihtiyaç sahiplerinin yardımlarını kapısına kadar götürüyor. İhtiyaç sahiplerini yerinde gören vakıf görevlileri imza karşılığı 100 TL`lik nakdi yardımı teslim ediyor. Çorlu`da toplam bin 200 kişiye kişi başı 100`er TL olmak üzere toplamda 120 bin TL nakdi yardım dağıtan ekipler yardım almaya hak kazanan ancak henüz bu yardımları almayan kişileri tek tek dolaşarak yardımlarını ulaştırıyor.

Yerinde kontroller ve bin 200 kişiye 100 TL olarak ödenen nakdi Ramazan yardımlarından almayanların ödemelerini adreslerinde yapan Çorlu SYDV görevlileri yeşil kart olarak da bilinen genel sağlık sigortası ve dul aylığı almak için müracaat edenlerin durumunu da kontrol ediyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber