Tekirdağ itfaiyesinden anız yangınlarına anında müdahale

Teknik ve teçhizat bakımında kendini yenileyen Tekirdağ Belediyesi İtfaiyesi yaz aylarıyla birlikte meydana gelen anız yangınlarına anında müdahale ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 22:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Tekirdağ'ın muhtelif yerlerinde meydana gelen anız yangınlarına anında müdahale ederek herhangi bir olumsuz olayın yaşanmasını engelledi.

Osmanlı Köyü, Yazır Köyü, Muratlı Caddesi üst kısmı ve F tipi Cezaevi mevkiinde çıkan anız yangınları Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede müdahale edilerek söndürüldü. İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak her şartta göreve hazır olduklarını söyledi.

Gece gündüz vatandaşın can ve malına zarar gelmemesi için ekiplerin özveri ile çalıştığını ifade eden Durgut, "Özellikle yaz ayları ile birlikte anız yangınları had safhaya ulaştı. İhbar alır almaz hemen yangın mahaline hareket ediyoruz. Arkadaşlarımız can siperane çalışıyor. Vatandaşın can ve malına zarar gelmemesi için çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber