Manisa Belediyesi'nden engellilere Ramazan paketi

Manisa Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla yardıma muhtaç vatandaşlar için hazırlattığı erzak paketlerinden Bedensel Engelliler Derneği üyelerine de dağıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 22:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oda binasını ziyaret ederek paketleri teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, dernek üyeleri ile bir araya geldi. Dernek başkanı Yasemin Yıldız tarafından karşılanan Ustamehmetoğlu, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları ile hazırlattırılan erzak paketlerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, bedensel engellilere acil şifalar diledi.

Erzak yardımından dolayı dernek üyeleri adına başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, engelleri aşan Manisa Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade etti.

Yıldız, "Belediye biz engellilerin en büyük destekçisi. Açıkçası Manisa'yı engelli kenti haline getirdiler. Bu yüzden çok teşekkür ediyorum. Gerek bizlere hizmet veren Zabıta Müdürlüğü gerekse Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz her zaman yanımızda olarak, bizlere destek veriyor. Cadde ve sokaklarda rahat edebilmemiz için çok sayıda imkanı bize sunuyorlar. Kısacası yanımızda olanların sayısı arttıkça biz daha da güçleniyoruz. Sağolsunlar Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de hiçbir bayramda bizleri unutmadı. Maddi durumu iyi olmayan ailelerimize yapılan bu anlamlı yardım için şahsım ve dernek üyelerim adına kendilerine çok teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da engellilerin sosyal hayatta rahat edebilmeleri için çaba sarf ettiklerini dile getirerek, "Herkesin bildiği gibi Belediye Başkanımız gençlere ve engelli vatandaşlarımıza çok önem veriyor. Her zaman da sizin yanınızdayız. Bizler sizlerin daha rahat yaşam sürebilmesi adına çalışıyoruz. Sizleri mutlu edebilmek, hayır dualarını alabilmek bizlere huzur veriyor."diye konuştu.

Dernek başkanı Yıldız, Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu'na çiçek takdim ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber