Ödemişli patates üreticilerinin yüzü gülüyor

Ödemiş Belediyesinin girişimleriyle kurulan Ödemiş Kadın Kooperatifi, Torbalı ve Dikili'den sonra Bornova Belediyesine de Ödemiş patatesi göndermeye başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 23:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın el işleri ve ürünlerinin pazarlanmasının yanı sıra patates üreticisine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Kadın Kooperetifi, belediye aracılığıyla çevre belediyelerle bağlantı sağlayarak patates satışı yapılıyor.

Belediye'den yapılan açıklamada, Ramazan ayı içinde Torbalı ve Dikili belediyesinden gelen talepler doğrultusunda yaklaşık 70 ton patates, 10 kg'lık çuvallar halinde hazırlayarak gönderildi. Kooperatif üyeleri, Bornova Belediyesi'nden de 17 tonluk patates siparişi aldı.

Bornova Belediyesinin talebi üzerine kooperatif üyesi bayanlar 5 kilogramlık çuvallar şeklinde hazırladıkları patatesin sekiz tonunu geçtiğimiz gün gönderdi. Geri kalan patateslerin de önümüzdeki günlerde gönderileceği bildirildi.

Önce kendi üyeleri arasında bulunan patates üreticilerinin ürünlerini değerlendiren kadın kooperatifi, diğer üreticilerin ürünlerini de değerlendirdiklerini belirterek, Torbalı, Dikili ve Bornova Belediye başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber