Chp Çerkezköy İlçe Başkanı Dönmez kalp krizi geçirdi

Göğüs ağrısı şikayetiyle Çorlu Şifa Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'ne giden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez'in kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 07:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Teşhisin ardından acil olarak ameliyathanenin hazırlatıldığını ifade eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Dönmez, ?Kalp krizi geçirdiğim anlaşılınca kardiyoloji ekibi vakit kaybetmeden ameliyathaneyi hazırlattı. Yapılan operasyon sonunda tıkanan RCA damarına stent taktılar. 2007 ve 2009 yıllarında kontrol amaçlı anjiyo olduğumda küçük tıkanmalar olduğu söylenmişti ama bu sefer ki daha büyük bir tıkanma olmuş. Şükürler olsun ki şimdi daha iyi durumdayım? ifadelerini kullandı.

Kalp krizi şüphesini ailesiyle paylaşmadığını söyleyen Metin Dönmez şunları söyledi; ?Cuma günü bu üzücü olayı yaşadım ve vakit kaybetmeden hastaneye gittim. Geçirdiğim operasyonu, ameliyatın ardından aileme haber verdim. Kendilerini merakta bırakmamak için hemen haber vermedim. Bu duruma gelmemin tek sebebinin sigara olduğu söylendi. 25 yıldır tiryakisi olduğum sigarayı artık tamamen bıraktım.?

Hastanede iki gün yatan ve Pazar günü taburcu olan Metin Dönmez, dinlenmesi gerekirken işlerinin aksamaması için yeniden kliniğinin başına geçti. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer'in de aralarında bulunduğu partililer Dönmez'e geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber