14 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan'ın programı

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.00'te partisinin MKYK toplantısına katılacak.

TBMM gündemi

- CHP TBMM Grubu, saat 13.00'te toplanarak gündemdeki konuları ele alacak.

- TBMM Genel Kurulu, CHP'nin başvurusu üzerine saat 15.00'te toplanacak.

Bakanların ve bakan yardımcılarının faaliyetleri

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 12.30'da ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone'yi makamında kabul edecek, saat 20.00'de AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftara katılacak.

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 11.00'de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile TÜBİTAK arasındaki ?Bilişim Alanında İş Birliği Protokolü İmza Töreni?ne katılacak.

- Başbakan Yardımcı Bekir Bozdağ, AK Parti Sinop İl Başkanlığının düzenleyeceği iftar yemeğine katılmak üzere yarın saat 14.30'da Sinop'a gelecek. İlk olarak valiliği, ardından da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bozdağ, iftarını Sinop'ta açacak.

Siyasi partilerin gündemi

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve çocuklarıyla Kadir Gecesi dolayısıyla Tacettin Dergahı'nda düzenlenen iftara katılacak.

- Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) İstanbul İl Örgütü, Taksim Tramvay Durağı'nda saat 13.00'te, "Türk Halkı Ayağa Barış İçin Sokağa" konulu basın açıklaması düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- ATO Başkanı Salih Bezci, televizyon, gazete ve ajansların Ankara temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.

- TÜİK, saat 10.00'da 2012 yılı Haziran ayı sanayi ciro ve sipariş endeksi ile kümes hayvancılığı üretim istatistiklerini açıklayacak.

- Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından saat 17.30'da şehitler için Hacı Bayram Veli Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.

- ?EMT Ölçüm Sistemlerinin Yenilenmesi Projesi İşi? ile ilgili teklifler, saat 14.00'te BOTAŞ Genel Müdürlüğünde açılacak.

- Diyanet-Sen tarafından İçkale Hotel'de iftar programı düzenlenecek.

- Çankaya İmar AŞ ile DİSK Genel İş Çankaya Şubesi arasında, saat 10.00'da toplu iş sözleşmesi imzalanacak.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde saat 11.00'de basın açıklaması düzenlenecek.

- Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ile bazı milletvekilleri, Esenler Dörtyol Meydanı'nda saat 00.05'te, Kadir Gecesi dolayısıyla ?Dualarda buluşuyoruz. 100 Bin Dua, 10 Bin Hatim? adlı program düzenleyecek. Programda, kura ile belirlenecek 11 kişi de umreye gönderilecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------------------------

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, olimpiyatlarda altın madalya kazanan milli tekvandocu Servet Tazegül'e saat 12.00'de Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında ödül verecek.

- Londra Olimpiyatlarında ülkemize 1500 metrede altın madalya kazandıran Üsküdar Belediyesi sporcusu Aslı Çakır Alptekin olimpiyata ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı basın toplantısı, saat 12.00'de Üsküdar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

- A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ernst Happel Stadı'nda bir futbolcunun katılımıyla saat 19.30'da basın toplantısı yapacak. Milli Takım, basın toplantısının ardından maçın oynanacağı sahada ilk 15 dakikası basına açık ikinci bir antrenman gerçekleştirecek.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.30'da basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Ümit Milli Takım, 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'taki 8. maçında İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber