Muradiye Şelalesi, Ramazan'da da turistlerin akınına uğruyor

Ramazan ayında kavurucu sıcaklardan bunalan yerli ve yabancı turistler yurdun dört bir yanından güzelliğiyle büyüleyen Muradiye Şelalesi'ne akın ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 12:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Muradiye ilçesinde bulanan Muradiye Şelalesi, özellikle hafta sonları, bütün haftanın stres ve yorgunluğunu atmak için gelen vatandaşların yanı sıra, yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Şelaleye aileleriyle birlikte hem iftar yapmak hem de eğlenmek için gelen vatandaşların yanı sıra, özellikle şelale de serinlemek için gelen vatandaşlar da oluyor. Şelaleye özellikle Bitlis, Muş, Hakkâri ve Batman gibi illerden vatandaşlar geliyor.

Bitlis'in Güroymak ilçesinden, bütün yılın stres ve yorgunluğunu atmak için Muradiye Şelalesi'ne geldiğini belirten üniversite öğrencisi Gül Yavuz, her sömestr tatilinde piknik yapmak için geldiğini ancak bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi üzerine iftar yapmaya geldiğini söyledi.

Muş'un Varto ilçesinden sırf Muradiye Şelalesi'nde yüzmek için geldiğini belirten Vahit Arslan ise şelaleye sık sık geldiğini ve yüzdüğünü söyledi. Batman'ın kozluk ilçesinden gelen İdris Yavuz da, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Batman'da da kavurucu sıcakların hâkim olduğunu, bu yüzden hem şelalede yüzüp serinlemek hem de Ramazan ayının bitimine az bir süre kalmışken serin bir mekanda iftar yapmak amacıyla arkadaşlarıyla Muradiye Şelalesi'ni seçtiklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber