Amasya Emniyet'i bayram için ek tedbirler aldı

Amasya Emniyet Müdürü Ayhan Acet, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzurlu ve mutlu geçirebilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 18:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl genelinde vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve sükûnet içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla, Amasya İl Emniyet Müdürlüğü olarak bütün tedbirleri aldıklarını belirten Acet, ?Bayram öncesi ve bayram süresince halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde, cadde ve sokaklarda, pazar yerlerinde, mezarlıklarda, camilerde, tüm birimlerin bir bütün olarak genel güvenlik ve asayiş yönünden bir sıkıntı olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Acet, ?Trafik yönünden bayram tatili süresince ilimiz sınırları içerisinden geçen devlet karayolu üzerinde, ilimizin giriş çıkışlarında, otogarda ve şehir merkezinde trafik denetim ve düzenlemeleri yeniden gözden geçirerek mevcut tedbirlerimize ilaveten ek tedbirler maksimum seviyeye alınmıştır. Özellikle bayramda trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın üzücü olaylarla karşılaşmaması için, aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip, şerit ihlali yapmamalarını, sürücü ve yolcuların ön ve arka koltuklarda emniyet kemerlerini takmalarını, özellikle far ayarlarını yaptırarak gündüzleri de farlarını yakmalarını, yorgun ve uykusuz yola devam etmemelerini, aşırı hızdan kaçınmalarını, kesinlikle alkollü araç kullanmamalarını, trafik görevlilerinin uyarılarına ve trafik işaretlerine uymalarını önemle bekliyoruz.? dedi.

Emniyet Müdürü Acet, il genelinde huzur ve asayişini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin her zamanki gibi vatandaşların yanında olacaklarını, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, halkı günün her saatinde ihbar ve şikâyetlerini ivedilikle 155 Polis İmdat telefonundan veya 0358 218 01 12, 0358 218 50 05 ile 0505 318 05 00 numaralı telefonları arayabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber